top of page

Over ons

Speurtochten met een tikkeltje magie

Magic Trailz maakt wandelingen of speurtochten een beleving voor iedereen, met de focus op storytelling en gaming. Met de app wordt er een visuele laag over de wereld gelegd die wij zien met onze ogen. Ontdek fantasierijke animaties, afbeeldingen en video's met jouw mobiel en beleef unieke verhalen onderweg. We maken een compleet nieuwe beleving en activeren op een leuke manier spelen en bewegen!

DSC_1019.jpg

Ons Verhaal

Lekker wandelen in de omgeving, een frisse neus halen. Gezond én leuk! Maar hoe kunnen we dat net een tikkeltje leuker maken? Vanuit deze gedachte is Magic Trailz ontstaan. Met fantasierijke en educatieve storytelling maken buiten bewegen elke keer een unieke beleving.

De applicatie zorgt dat interactieve speurtochten in iedere omgeving mogelijk zijn. Het gebruikt AR technologie in combinatie met Geo caching . Op de app kunnen kinderen met het kompas gaan speuren, waarin ze objecten kunnenvinden en door middel van spraak en animaties een verhaal beleven en iets leren over de omgeving. Zo maken we jouw omgeving een tikkeltje magischer!


draak-stoer.png

Meet the Team

bottom of page