top of page
66796 [Converted].png
Legendarisch Pakket

Bezit een eigen exclusieve speurtocht

Creëer jouw eigen speurtocht door middel van exclusieve stijl, storytelling, en 3D modellen met de Magic Trailz software.

Exclusieve verhalen, AR modellen, audio en video's zijn inbegrepen in het legendarische pakket. Dit pakket komt ook met 5 jaar gegarandeerd onderhoud en troubleshooting.

kroontjs.png
Het legendarisch   pakket

Magische speurtochten, maar dan op maat gemaakt. Jij bezit de speurtocht en kan deze op jouw manier aanbieden aan bezoekers. 

1

ONTWERP

Samen gaan we in gesprek en bepalen we welke functionaliteiten, stijl, verhaal en route in jouw verhaal past. Op basis hiervan creëren wij het script en de huisstijl.

pallette.png
2

ONTWIKKEL

Wij brengen jouw verhaal tot leven! We ontwerpen en verwerken unieke 3D-modellen, acteurs worden aangekleed en opgenomen om zo tot een legendarisch speurtochtverhaal te komen!

3

VERTEL

Let the magic happen! Met de doelgroep gaan we het product testen. Eventueel laatste aanpassingen worden gemaakt. Laat bezoekers de magie ervaren op hun eigen device.

bubblesspeech.png
Naamloos_edited
WhatsApp Image 2022-11-14 at 22_edited_edited.jpg

Maak van je speurtocht een legendarisch avontuur

In overleg met jou gaan we kijken naar de mogelijkheden. Samen bespreken we de wensen voor jouw unieke speurtochtverhaal. Op basis van deze wensen komen we samen tot een mooie prijs.

bottom of page