top of page
Logo Magic Trailz
Logo Magic Trailz
Kroon

Legendarisch Pakket

Bezit een eigen exclusieve speurtocht

Creëer jouw eigen speurtocht door middel van exclusieve stijl, storytelling, en 3D modellen met de Magic Trailz software.

Exclusieve verhalen, AR modellen, audio en video's zijn inbegrepen in het legendarische pakket. Dit pakket komt ook met 5 jaar gegarandeerd onderhoud en troubleshooting.

Kroon

Het legendarisch   pakket

Magische speurtochten, maar dan op maat gemaakt. Jij bezit de speurtocht en kan deze op jouw manier aanbieden aan bezoekers. 

Ontwerp

Samen gaan we in gesprek en bepalen we welke functionaliteiten, stijl, verhaal en route in jouw verhaal past. Op basis hiervan creëren wij het script en de huisstijl.

Ontwikkel

Wij brengen jouw verhaal tot leven! We ontwerpen en verwerken unieke 3D-modellen, acteurs worden aangekleed en opgenomen om zo tot een legendarisch speurtochtverhaal te komen!

Vertel

Let the magic happen! Met de doelgroep gaan we het product testen. Eventueel laatste aanpassingen worden gemaakt. Laat bezoekers de magie ervaren op hun eigen device.

Ontwikkel een route op maat
WhatsApp Image 2022-11-14 at 22.41_edited.jpg
Lijn
Een indruk van onze routes
lijn
Lijn
Lijn

Maak van je speurtocht

een legendarisch avontuur

In overleg met jou gaan we kijken naar de mogelijkheden. Samen bespreken we de wensen voor jouw unieke speurtochtverhaal. Op basis van deze wensen komen we samen tot een mooie prijs.

Download de app

Download de app!

Download in de App Store
Ontdek het op Google Play
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Contact

lars@magictrailz.com
Veemstraat 401
5651 GW Eindhoven

Navigatie

Social

Bezoek ons op

Download in de App Store
Ontdek het op Google Play

© 2022 Magic Trailz. Website door By Insania.

bottom of page