Magic Trailz zoekt stagiaires!

Ben jij een HBO of WO student die een studie volgt met betrekking tot lifestyle, of is je interesse gewekt vanuit een ander domein? Heb je affiniteit met bewegen, het vormgeven van concepten, een vitale samenleving en het onderzoeken hiervan? Dan hebben we een match!

Jij bent:
Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken en wilt je voorbereiden op een carrière in de wereld van onderzoek, creativiteit en advies binnen het domein van vitaliteit, sport en bewegen. Je bent onderzoekend ingesteld en hebt affiniteit met het creatief vormgeven van concepten die zorgen voor een vitalere samenleving.

Even kort, wie zijn wij?
Magic Trailz is gespecialiseerd in locatie gebonden Augmented Reality (AR). Wij gebruiken deze techniek en gebruikt deze techniek om wandelingen of speurtochten te ontwikkelen. Wandelingen krijgen zo een tikkeltje magie: je vertelt niet alleen een verhaal, maar je laat het ze ook beleven. Deze extra belevingen worden ingezet om kinderen, volwassenen en ouderen op een speelse manier buiten in beweging te krijgen.

Wat ga je doen?
Je gaat je met Magic Trailz richten op motorische beweegroutes voor kinderen. Je onderzoekt hoe met de app speurtochten kunnen worden gemaakt die kinderen triggert om buiten te spelen en zijn/haar motorische vaardigheden kan ontwikkelen. Met natuurlijk een gaaf, aansluitend verhaal voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Welke taken horen daarbij?
Je onderzoekt bestaande motorische programma’s voor kinderen
Je onderzoekt hoe de motorische programma’s binnen de functionaliteiten van de Magic Trailz speurtocht geïntegreerd kunnen worden
Je analyseert de wensen en behoeften van de doelgroep met betrekking tot speurtochten en “story telling”
Out of the box denken; je komt met toffe ideeën, die óók realistisch zijn
Je neemt deel aan creatieve sessies van InnoSportLab Sport & Beweeg

Wat bieden wij?
We bieden de kans om in een dynamische omgeving volop praktijkervaring op te doen. In onze open kantoortuin is samenwerking vanzelfsprekend. Je bent rechtstreeks in contact met opdrachtgevers en partners, en leert zowel de wereld van beweegstimulering als startup ondernemerschap van dichtbij kennen. Zo zorgen we voor een stageperiode, waarin je alle kansen krijgt je professionele vaardigheden te verbeteren.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken?
Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief Lars van Raaij, projectmanager bij Magic Trailz: lars@magictrailz.com

Galerij