top of page
Logo magic trailz
logo magic trailz

Over ons

Speurtochten met een tikkeltje magie

Magic Trailz transformeert gewone wandelingen en speurtochten in buitengewone avonturen, verrijkt met storytelling en gamification.

Met onze app voegen we een digitale laag toe aan je fysieke wereld, waardoor je mobiele scherm een venster wordt naar een rijk van fantasie en kennis.

Je dagelijkse wandelroute wordt een podium voor fantasierijke animaties, boeiende video's en interactieve afbeeldingen. Zo maken we van buiten zijn een écht avontuur, waarbij je al spelend meer leert en beweegt.

Geïnspireerd door de simpele vreugde van wandelen en de behoefte om dit nóg leuker te maken, is Magic Trailz geboren. Onze unieke aanpak combineert de kracht van Augmented Reality (AR) met Geo-caching om zo elke tocht om te toveren in een meeslepende ervaring. Kinderen kunnen met behulp van een kompas in de app op zoek gaan naar verborgen objecten. Elke ontdekking is voorzien van spraak en animaties die niet alleen een boeiend verhaal vertellen, maar ook leerzaam zijn over de omgeving waarin ze zich bevinden.

Dus trek je wandelschoenen aan en stap in een wereld waar jouw omgeving wordt verrijkt met een vleugje magie, dankzij Magic Trailz!


Ballonnen

Meet the team

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Contact

lars@magictrailz.com
Veemstraat 401
5651 GW Eindhoven

Navigatie

Social

Bezoek ons op

Download in de App Store
Ontdek het op Google Play

© 2022 Magic Trailz. Website door By Insania.

bottom of page